Familietræf

Rigtig mange familier holder et årligt familie træf. Mange holder familietræffet et centralt sted, i stedet for at køre land og rige rundt for at besøge hinanden. Efterhånden som familierne vokser, bliver det besværligt at træffes i private hjem, hvor køkken- og toiletfaciliteter ikke er store nok til mange mennesker.
Bøstrup Strandgård er et oplagt sted at holde familietræf. Opholdsrummet har god plads til spisning og indendørs aktiviteter. De 15 værelser til 4-5 personer gør det muligt, at hver lille familie kan få sit eget soverum. Med 3.500 m2 udenoms arealer er der rig mulighed for spil, lege, aktiviteter og hygge. Beliggenheden kun 400 meter fra Langelands østkyst byder på skov, marker, hav … kort sagt er naturen tæt på. Her kan du se stjernehimmelen på en klar aften, og du kan høre dyrelivet på nærmeste hold.

 

 

 

 

Skal madlavningen være en aktivitet?

I storkøkkenet er der udstyr til at producere alt fra pasta med kødsovs til 3-retters gourmetmiddage.

 

 

 

 

Eller vil I hellere være fri for slæbet med indkøb, madlavning og opvask?

Så check siderne Services og All-inclusive. Vi tilbyder at servicere jer, så meget I har lyst til. Det kan være at købe ind for jer, så varerne står parat ved ankomsten, eller lave et enkelt måltid til jer, eller servere og tage opvasken efter jeres festmiddag. I bestemmer selv, hvor lidt eller hvor meget I vil betale for.

Har I en idé, som I kunne tænke jer at få en pris på? Så skriv eller ring, vi er med på den værste ;-))

Bøstrup Strandgård, Bøstrup Strandvej 23, 5953 Tranekær, Tlf. fastnet 3514 2828     Mobil 6177 0206