Familietræf

Rigtig mange familier holder et årligt familie træf. Mange holder familietræffet et centralt sted, i stedet for at køre land og rige rundt for at besøge hinanden. Efterhånden som familierne vokser, bliver det besværligt at træffes i private hjem, hvor køkken- og toiletfaciliteter ikke er store nok til mange mennesker.
Bøstrup Strandgård er et oplagt sted at holde familietræf. Opholdsrummet har god plads til spisning og indendørs aktiviteter. De 15 værelser til 4-5 personer gør det muligt, at hver lille familie kan få sit eget soverum. Med 3.500 m2 udenoms arealer er der rig mulighed for spil, lege, aktiviteter og hygge. Beliggenheden kun 400 meter fra Langelands østkyst byder på skov, marker, hav … kort sagt er naturen tæt på. Her kan du se stjernehimmelen på en klar aften, og du kan høre dyrelivet på nærmeste hold.

 

 

 

 

Skal madlavningen være en aktivitet?

I storkøkkenet er der udstyr til at producere alt fra pasta med kødsovs til 3-retters gourmetmiddage.

 

 

 

 

Eller vil I hellere være fri for slæbet med indkøb, madlavning og opvask?

Så check siden All-inclusive. Vores all-inclusive arrangement gør det nemt at være arrangør. Alt er aftalt på forhånd, så I skal bare læne jer tilbage og nyde samværet med gæsterne.

Har I en idé, som I kunne tænke jer at få en pris på? Så skriv eller ring, vi er med på den værste ;-))

Bøstrup Strandgård, Bøstrup Strandvej 23, 5953 Tranekær, Tlf. fastnet 3514 2828     Mobil 6177 0206